2

Hej!

Dags att börja ta det här bloggandet på riktigt för jag behöver verkligen börja skriva av mig för att det händer så mycket grejer i mitt liv! Igår (måndag 7/10) så fiskade jag med Marko och Edwin, vi fick ingen fisk att äta men Marko drog upp tre mörtar tror jag som vi sen släppte. Sen gick vi hem till dom och lagade soppa.

I söndags var jag på Cosmonova med Stella och hennes vänner. Vi såg Universums Hemligheter och den var jävligt bra!!! Cosmonova är alltid lika imponerande och när det handlar om rymden blir man lite galen för det är så stort och obegripligt… Efter det gick vi till Naturhistoriska och kollade på saker. Vad kallar man det egentligen där inne där djuren står? Skyltfönster??? Känns väldigt konstigt. Konstigt att djuren har haft ett liv i naturen innan också. Hm.

Jag borde plugga men det är så himla tråkigt just nu. Jag läser filmvetenskap 1 och vi har redan haft första momentet som gick bra! Tror jag får C (den förra betygskalan IG, G, VG, MVG finns icke längre) men det är jag glad för. Jag kunde det mesta i det momentet men det vi läser nu är om filmens vagga eller hur man ska uttrycka sig. Jag bara antar att jag kan allt där redan eftersom att det inte finns så mycket att hämta där utifrån. Det vi får se är några testfilmningar som är dom första som någonsin gjordes! *gäsp* Nej men usch, jag ska inte vara dum och dryg. Det är imponerande, men väldigt väldigt tradigt om man jämför med det första momentet där vi fick se hela klassiska filmer på biograf istället på DVD-projektor som läraren knappt vet hur den fungerar… Det blir så jäkla typiskt när tekniken strular och läraren som ska vara den man ser upp till inte vet hur man gör. Sånt kan man göra film om också.

Nu vill jag helst av allt bara spela Grand Theft Auto V som jag köpte förra veckan, men är lite för trött. Kanske ska jag sätta på lite kaffe? Ska jag verkligen unna mig något gott och vakna sent imorgon för att gå direkt till jobbet, eller ska jag plugga? Det är lite för sent för det och jag ”kan ju redan allt”.

Borde bli bättre på allt.