tre.

Min kreativitet är inte på tipptopp så inläggen får ha kassa namn så här i början. Ligger i min säng och klockan är över tolv så därför refererar jag onsdagen som ”igår”.

Igår var jag i skolan, på personalmöte och på IKEA på kvällen så just nu ligger det en massa kartonger och delar till en möbel på golvet. Med andra ord så är det stökigt, men det känns lite som om att den här lägenheten aldrig kommer att kunna bli helt städad. Jag hoppas med den möbel jag införskaffat kommer att underlätta mina problem i köket där det inte finns någon plats alls samt att den fungerar som avlastningsyta… Ugh, jäkla projekt det där med avlastningsytor men just nu har jag dessa att lägga saker på:

  • Golvet. Så fort jag kommer hem hänger jag nästan aldrig av mig utan bara dumpar allt på golvet och får ta hand om det sen (nästa gång jag går ut och faktiskt tar upp det från golvet)
  • Soffan. Just nu ligger det en elgitarr, en mössa, IKEA-instruktioner, mina ytterkläder och en filt samt saker jag inte kan se vad det är ifrån sängen. Det ligger även en akustisk gitarr på golvet… Hoppas dock fixa nån anordning till det också.
  • Köksbordet. Jag har ätit mat där kanske fem-tio gånger sen jag flyttade hit och jag har ändå bott här i fyra månader. Tror lite den kulturen försvinner i och med att man insåg att sängen är mycket skönare att spendera sin tid i. I framtiden ligger alla i varsin säng och äter spagetti och köttfärssås, inte vid matbordet.
  • Sängen. Det ligger alltid saker i sängen om inte jag själv eller Stella ligger där. Min datris ligger också där mestadels.

Jag vet inte hur det kommer att gå med min möbel. Det saknades några hål för skruvarna, men det är samma del som jag ska ha. Måste alltså borra nya hål som går emot hela IKEAs religion, men det gör inget för jag är rebel rebel yeah. Får borra efter min sömn.

Sov förresten i skolan idag. Men det är sjukt sköna biostolar på filmhuset och det var en keff film.

Godnatt! ;-*

En reaktion på “tre.

Kommentarer inaktiverade.