Söndag

Igår var jag och Stella på dejt. Vi gick till en trevlig asiatisk restaurang vid TC som hette Mongolian BarbeQue. Vi åt middagsbuffén där och konstaterade att dom som äter buffé är dom som gör det ganska ofta… Men man ska inte klandra dom för det är ju så gott! Sushi ingick dessutom! Mums!

Sen gick vi på spelning med våra vänner och det var fett bra, efter det gick vi till olika barer vartefter dom stängde, jag sov hos Stella och vi vaknade vid halv tre efter en lång sömn efter en lång natt.

När jag skulle åka hem så tänkte jag, ”shit, vore gott med chips och läsk att ha till söndagsmyset!” Så jag gick till coop för att stå i chocktillstånd när jag insåg att jag inte hade några pengar kvar. Jag var i och för sig inte så jätteförvånad eftersom att jag bränt ganska mycket pengar på IKEA, plus restaurang och alkohol igår.

Nu när jag kom hem såg jag att jag hade 1,17 kronor kvar på kontot. Har för mig att jag legat minus någon gång men det har varit dagen innan lön och det var för ett antal år sen. Men såhär mitt i månaden så har jag aldrig gjort det… Jag har mina dagar som arbetslös och Lyxfällan att tacka för att veta vad man ska göra i såna här situationer och för att undvika att komma i dom. Nu var det bara jäkligt olägligt att vi var på buffé igår, men kärleken har inga gränser så den dejten var det verkligen värt! Men i Lyxfällan, som är en av de bättre informativa realityprogrammen på TV, så tar alla jävlar lån och köper dumma saker! Det var någon som hade köpt en dammsugare på avbetalning för 40 000… Vem gör så?!

Jag kollar på Nugammalt med Filip och Fredrik också som jag tycker är väldigt bra, där handlade det i måndags om svensken och pengar och det var väldigt intressant. Rekommenderas varmt!

Jag har dock undanstoppade pengar för just en sån här pengakris i form av pant och kontanter lite här och var. Tolv dagar kvar till lönen och jag har spenderat nästintill noll kronor på den tiden förut så det ska gå bra. Hehu hehu.

Jenny frågade förut hur vi gör på biografen med popcorn, om vi poppar där eller om vi får färdigpoppade. Svar: Det kommer lådor i samma storlek som flyttlådor ungefär där det ligger poppade popcorn i en påse som man öppnar och tar en stor blå spade och fyller popcornbägare med. Jag har inte poppat ett enda popcorn när jag jobbat.