Det är lite mycket nu

Hej och hå! Sitter här på torsdagskvisten och inväntar lönen medan andra sitter ute på Kungsgatan och inväntar nya iPhone 5s. Det sitter folk nu utanför telenor, tele2 och telias butiker under filtar och bara ”myser” så trevligt det kommer bli. Hade stor lust att säga till de som satt utanför telenor och lyssnade på musik på sina befintliga telefoner ”Men ni har ju redan iPhones! Varför ska ni ha EN TILL???”, men det gjorde jag inte… Hur hade det sett ut? ”Ja, det är sant, det har vi ju… Bäst att gå hem till våra familjer och gör världen till en bättre plats att leva i!”

… Jaja, idag har jag jobbat och det var ganska skoj, vi håller på att lära upp nya och jag känner mig helt plötsligt fett duktig på jobbet. Jag minns hur det var i början och hoppas kunna hjälpa dom så gott det går. Dom verkar ivriga på att jobba också så så kommer man kunna ge sina pass till dom om man själv inte kan jobba. Imorgon är det sista lektionen i min delkurs i filmvetenskap, sen ska jag skriva uppsats och så är det inget mer med det.

Imorgon kommer min älskade Stella hem från New York! Jag har verkligen saknat henne… åh. Det var så länge sen vi var borta från varandra såhär länge, vi ses ju liksom varannan dag annars så det är konstigt. Men det kommer bli jättebäst att ses! Dock jobbar jag i morgon också så det suger…

Jaja, jag är ledsen för att jag inte skriver så mycket men det är som sagt lite mycket nu. Jag åker fram och tillbaka och har inte den fritid jag önskar att jag hade :/ Ska dessutom börja göra en film nästa vecka tror jag det är sagt. Kommer bli jättespännande!

Lev väl!

En reaktion på “Det är lite mycket nu

Kommentarer inaktiverade.