min vecka 44

hej.

Måndag: Lou Reed dog i söndags och det var en sann tragedi. För att hylla honom så skulle jag, Stella och Frida vara hemma hos mig och dricka sangria som han sjunger om i ”Perfect Day” -”Just a perfect day, drink Sangria in the park”. Dock så verkar det vara världens konstigaste drink, typ vin och frukt (usch)  så vi skippade det. Jag hade varit hemma och skrivit på min hemtenta hela dagen och sen mötte jag upp Stella, Frida och Mira som också ville vara med och hylla. Vi köpte vodka, tranbärsjuice och annanasjuice istället och gjorde som en god bål och lyssnade på Transformer och Velvet Underground. Vi klippte Fridas hår och toppade Miras, sådär som unga vuxna ska hålla på med. Bli fulla och busa. Alla sov över hos mig för sista bussen hade gått :/ (Frisyrerna blev för övrigt mycket bra)

Tisdag: Vaknade med Stella som skulle upp tidigt, hon tog med sig dom andra och jag sov vidare till tolv för att sen gå till jobbet som började 14.00 jobbade. Det var jobbigt (no pun intended). Jag kan tipsa om filmen Gravity som jag själv inte sett men vill jävligt gärna se, jag har bara hört bra om den och den är onekligen populär i och med att den varit nästintill slutsåld hela tiden! Det går mycket bra nu, men jag har för lite tid :( Jobbade i alla fall till klockan 22.15 och sen var det after work-avslut för en tjej som ska åka till Nya Zeeland. Tråkigt tycker jag för hon var bra. Hoppas hon kommer tillbaka i januari, men gör hon inte det går det nog bra för henne. Sen åkte jag hem efter en trevlig kväll.

Onsdag: Jag var tvungen att bli klar med min jävla hemtenta annars hade jag inte hunnit, det var deadline på fredag så jag åkte till skolan och skrev där. Räknade dock inte med att filmbiblioteket där jag skrev stängde 17 så jag hann precis skriva ut den där. Dock så var rummet där den fysiska inlämningen skulle ske stängd. -.- nederlag. Efter det träffade jag Simon och hans tjej för vi skulle dricka öl på beyond retro på drottninggatan. Dock så var dom snåla och man fick bara ta en öl (jag och Simme lyckades ta två dock, hehhehehe >:) Vi gick vidare till nästa bar, drack en öl, sen nästa, drack en till. Sen åkte jag hem till älskade Stella och tittade på Vänner som är världens bästa serie och jag älskar att titta på den med henne!!! <3<3<3

Torsdag: Vaknade och åkte till filmhuset, lämnade in min tenta (äntligen). Gick till jobbet som började 10.45. Jag slutade 22.15 så jag jobbade elva timmar… Efter det åkte jag till Matrebellen, som visar sig vara världens bästa affär, köpte knappt ett kilo godis och ett sexpack. Sen åkte jag hem och började skriva blogg.

Nu har jag massa serier att titta på bara jag inte somnar.

Väl mött.