jobb

Kom precis hem ifrån jobbet som minst sagt var händelsefull men också ganska meningslöst. Vet inte riktigt hur mycket jag kan avslöja då det här är internet och allt man säger kan sättas emot en, men jag kan ju skriva liite.

Min skiftledare tog in mig på kontoret när jag stod och gjorde fint på popcornhyllan. Hen frågade om jag kunde jobba kvar till stängning och jag sa ja utan att tveka en sekund, trots att jag ska upp tidigt för att gå till skolan imorgon. Hen sa att hen trodde att vår maskinist var ”lite på kanelen” (hen sa egentligen något annat). Okej, tänkte jag..? Lite förvirrad, personligen tycker jag bara att vår maskinist är lite konstig/lustig men det skulle inte slå mig att maskinisten är på kanelen.

Det blev lite kaos eftersom att två salonger inte kunde starta i tid och då måste man vänta kvar extra länge tills dom slutar, plus att man måste ge ersättningsbiljetter. Maskinisten blev stressad och arg, men jag tror inte att hen var på kanelen, utan går bara igenom lite saker för tillfället…. och har gjort det länge. Det händer lite drama ibland på mitt jobb, faktiskt. När det bara var skiftledaren, maskinisten och jag kvar som väntade på att filmerna skulle sluta. Sa maskinisten, ”Jag tror på dig… Du kommer bli något stort, det känns som om att du tänker på mycket saker.” Jag log bara stort. Jag har hört det av många personer känns det som. Och just dom som känns ganska visa. Hahaha! Nu ska det här inte vara typ ”Shit, asså så himla många säger på fyllan att jag e nåt! XD” utan snarare så är det med vissa blickar att man känner ett slags samband med personer, och jag tycker jag gjort det med många. Jag hoppas också att det är sant. Jag vill bli något stort.

Imorgon ska jag träffa en god vän som länge varit borta ur mitt liv. Jag vill inte det. Jag vill att vi ska vara nära varandra och bästisar. Ett av mina nyårslöften som jag kollade på för ett tag sen var att skaffa vänner för livet. Det går bra tycker jag, men vissa vill man inte kunna klara sig utan.

Imorgon är det bloggmöte också, det ska bli skoj att se vad vi tar upp där!!! Vet alla fall att jag skriver minst och sämst, ska bättra mig.

En reaktion på “jobb

  1. johanna

    ”skriver minst och sämst”? Oh no! Du är absolut underbarast! Och yngst. Det kan jag gå med på. Och DET spelar ingen som helst roll!

Kommentarer inaktiverade.