Affärsrecension!

Tjena!

Jag klagade precis på en produkt för första gången i mitt liv. Kändes bra eftersom att det är skriftligt och man inte behöver möta personen man skäller ut. Problemet med min produkt var Felix Penne con Mozarella där jag fått två körsbärstomatshalvor där bilden utlovade flera stycken och baksidan lovade 9,5% av hela rätten. Hoppas jag får något som plåster på såren, för jag vet att min mamma som är proffs på att klaga brukar få saker. Dessutom är det det minsta ett företag kan göra för dom har redan så mycket, och jag ska fan ha mina jävla körsbärstomatshalvor!

Vidare till recensionen! Denna vecka handlar det om en affär! Jag insåg att jag gillar nästan bara nördiga affärer så därför är min favoritaffär Sci-Fi Bokhandeln i Gamla Stan. Jag gillar allt där, människorna, som bara består av nördar, utbudet, som är i princip alla slags serier, mangas, filmer och böcker som snuddar fantasy eller sci-fi. Jag skulle vilja drunkna in i den kulturen (igen) och liksom bara bli supernördig inom allt sånt.

Andra affärer jag också gillar är Webhallen, Alvglans (finns inte längre :’( ) Presstop och Myrorna på Adolf Fredriks Kyrkogata.

Tja, det var det inlägget det! Om du gillade det så kanske du också gillar mina bloggkollegors inlägg?

http://johanna.vimittilivet.se/

http://ac.vimittilivet.se/

http://jenny.vimittilivet.se/

Tare lunch… B-)

4 reaktion på “Affärsrecension!

  1. Jenny

    Hej Fred
    Det är synd att Alvglans inte finns längre. Gick förbi där för ett tag sen och det hade blivit restaurang…. ?? Jag älskar också Sci-Fi bokhandeln, men sist jag var där och köpte den där boken om Minecraft-grundar-snubbarna sa expediten: Ska du läsa den? Och såg ut, som om jag inte fick det. Vet inte hur jag ska agera på det.

  2. Fred

    Ja, det är väldigt knepigt med otrevliga expediter, man vet liksom inte vad man får eller inte får göra… Nu vet jag inte vilket tonläge expediten hade, men man önskar ju att det var ”Ska du läsa den där?! Vad kul!”, men det är ju bara i ens drömmar :’( På Alvglans brydde sig dom inte om vad man köpte och det var bekvämt.

  3. Pingback: Glad affär | Ingenting är omöjligt

  4. Pingback: Favoritbutik | Alla har något att berätta

Kommentarer inaktiverade.