Sista slutet

Min vän berättade för mig förra veckan att han inte sett solen på flera dagar. Att han vaknat efter att solen först gått upp och sen ner. ”Är det dåligt?” Frågade han, ”Öh… Ah?”, vi sa att man får ingen D-vitamin och det är öh, typ dåligt. Läser nu vad det faktiskt gör och man blir deprimerad och sjuk som fan tydligen. Jag vaknade ganska nyligen, alltså strax efter tolv, det blir så när man har ett jobb som jag har som börjar 16.45. Jag kan inte gå upp kl 9 och vara vaken fram tills att jag jobbar för då är jag för trött.

Jag har bestämt mig att ta det lugnt resten av året, göra det jag verkligen vill och bara vara bekväm. Orkar inte bry mig så mycket. Vill ligga i sängen hela december och bara vara jag. Dock så kommer det här inte att fortsätta. NÄSTA ÅR! Då jävlar. Då ska jag göra något storartat. Men jag vill bara ta det lugnt den sista sprinten av året och inte göra nåt som jag tycker är tråkigt. (OBS! även och jobb och skolan kan vara tråkigt så kommer jag inte att lägga av med det, nödvändigheter behövs)

Det är nog dags att ta ner mitt gröna lakan jag har som gardin. Det är bara fult och funktionslöst när solen inte ens är framme…