Önskelista

Jag har, som vanligt, inte skrivit på länge. Dock har det en riktig anledning och det är att min dator har varit på reparation. suck… Det råkade hamna vatten mellan tangenterna och det var inte bra alls. Kostade några slantar att reparera men o som det var värt det när jag fick tillbaka den… Att ha en dator är ibland ren lycka men för att hålla mig och Stella underhållna under tiden så ställde vi TVn balanserade på två stolar mitt framför sängen. TV är ganska najs och man hittar ett mönster för dagen som man ska titta på saker när man tittar på programmen i flera dagar.

Nåväl, det har inte hänt så mycket för mig, jag var sjuk hela förra veckan och är fortfarande litelite sjuk. Igår/idag var det midnattspremiär för The Hobbit 2. Jag jobbade drygt tio timmar och tog nattbuss ifrån jobbet tillsammans med en massa andra utklädda sagoväsen klockan fyra på natten.

Dags att komma till önskelistan som jag tänkt ganska mycket på men inte kommit någon riktigt vart på. Det är inga materiella ting egentligen när jag faktiskt tänker efter… Mer känslan man kan få av dem men som man också kan få på andra sätt.

Önskelista:

Mer tid med Stella.

Att mitt hem alltid ska vara fint och hemtrevligt + slå in min garderob så sängen kan stå där och få mer plats där sängen står nu.

Mer pengar/ett nytt jobb med bättre tider.

Mer tid för mig själv.

En tolvsträngad gitarr.

TV-spel man kan spela tillsammans.

En resa.