Livet…

Igår den 17/12 så var det tydligen ett år sen jag började jobba på Rigoletto. Jag och min kollega började samma dag så han påminde mig om att det var så länge. Vi sa att man vet inte om man ska skratta eller gråta, men jag tänker mest ”Keep calm and carry on”. Jag lider inte av att jobba där så jag ska inte säga något. Idag började jag klockan 11 och slutade klockan 22 för jag skulle sälja presentkort hela dagen, det gick bra och jag sålde för mer pengar än jag tjänat under hela året… Hehe… ;(

Det hade varit två galor också så jag fick ta med hem ett kilo godis och några chipspåsar. Det var väldigt najs! Imorgon ska vi se The Hobbit 2 och jag är väldigt taggad på det! Det är slutet på skolan i december på fredag också och det är väldigt skönt, sen är det bara julen framför mig och det ser jag verkligen fram emot.

Det var det jag hade att säga.