Barndomsminne från sommaren

Lite udda att skriva om sommaren såhär på vintern men det har ju inte ens kommit snö så det kan man ju skriva om ändå.

Mina starkaste minnen är från alla norrlandsresor jag, Petter och våra styvkusiner gjorde med mormor och Tommy. Det kändes verkligen som om att det var idylliska somrar för barn liksom. Jag älskar Norrland och önskar jag åkte dit oftare. Men just på somrarna så var det väldigt kul. Norrland känns så speciellt och nordiskt t.ex att solen aldrig går ner helt och att det finns björnar och älgar i skogarna, fisk i vattnet och myggor överallt. Som barn var det alltid några saker som vi gjorde/hade på våra önskelistor när vi var där. Det var att bada, fiska, gå på en marknad, gå till en djurpark och kolla på vita tigrar(!). Efter åren varierade det väldig mycket med vad vi ville göra i och med att vi växte upp och att det fanns mer saker att göra, men jag kommer alltid att minnas huset i Norrland och allt därtill. Önskar jag var där oftare.

En reaktion på “Barndomsminne från sommaren

  1. Pingback: Ett sommarminne från barndomen | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.