Saker jag skäms över att gilla

Hej! Gott nytt år allihopa och ledsen att det här inlägget kommer sent.

Här är lite saker jag skäms över att gilla i ospecificerad ordning:

Svaller. Det kan vara om kändisar eller om personer i min omgivning. Jag bara ÄLSKAR hemligheter.

USA. Alla hatar i princip USA, men jag älskar det! Man ser igenom landets struktur som en glasskiva och det är mest bara kul att som utlänning komma dit och åskåda människorna och hur allting fungerar där.

Nazisternas mode. Det är hårt, kraftfullt och ondskefullt. Ingen modeskapare hittills har kommit i närheten av maktfulla kläder sen 30/40-talet. Men oj så det är fel så fel.

Överflöd. När det är mat på bordet som precis räcker till alla är det snålt tycker jag. Det ska vara så att man kan ta flera gånger om och alla blir mätta på riktigt. Men mest ska det handla om överdådighet och larger than life. 80-talet had it all right.

Det var det för det här året! Väl mött nästa år! Borde ha som mål att skriva varje dag, då kanske det landar på två gånger i veckan i alla fall…

2 reaktion på “Saker jag skäms över att gilla

  1. Pingback: Fem saker jag skäms för att gilla | En blogg om allt möjligt

  2. Pingback: Fem saker jag skäms för att gilla | Ingenting är omöjligt

Kommentarer inaktiverade.