Nyårslöften

Igår jobbade jag i 12 timmar och det tar på en ganska mycket. Det var otroligt skönt att få komma hem till mamma och börja vara kattvakt efter Jennys son som varit det före mig. Katterna var glada och jag tog bara igen mig efter den hårda dagen.

Nåväl, här är mina nyårslöften:

  • Bli mer produktiv och effektiv. Jag har märkt att så fort jag vill göra något kreativt så är inte kreativiteten ett problem utan att jag är för oproduktiv så det blir aldrig en produkt. Effektivitet är också en sak jag borde bli bättre på, jag tänker i för många omvägar istället för att bara göra det jag vill.
  • Skaffa körkort.
  • Spendera över en månad utomlands. Förra året var jag utomlands allt som allt i två veckor tror jag och det var jättebra! Hoppas kunna resa mer det här året!
  • Ta kontroll över livet. Jag måste bli jag.

Jag har några andra också, men dom är inte så viktiga utan mer sakliga. Fortsättning följer!

Läs gärna Jenny, AC och Johannas nyårslöften!

2 reaktion på “Nyårslöften

  1. Pingback: Nyårslöften 2014 | Ingenting är omöjligt

  2. Pingback: Mina nyårslöften 2014 | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.