Kränkt! D:

Slutade precis jobbet och har nog aldrig slutat så tidigt. Skriver detta på min telefon så får se hur det blir! Idag var jag i skolan och vi såg Thomas Vinterbergs ”Festen” som jag såg för andra gången. Sjukt bra men jobbig film. Som en blandning mellan ”Återträffen” och ”Jakten”, men dogma95 och bäst! Efter det hade jag en paus innan jag skulle jobba så jag gick på bio och såg ”12 years a slave” den var fett bra men hemsk, mycket sevärd! Jag hade köpt en stor Cola och en stor popcorn för min personalrabatt på 29kr och satte mig på min plats i salongen. Där satt det två kvinnor som pratade typ OM MIG när jag satte mig ner.
”Nä ser du, vi kommer inte kunna flytta oss nu” sa ena kvinnan bredvid mig. Jag brydde mig inte och ställde ner popcornen på golvet. ”Och äta ska dom göra också”. ”Dom”? Vanliga människor eller bara inte sura fan? ”Stör jag eller?” Sa jag och tittade på henne, ”jag kan flytta mig längre ner om ni vill” sa jag faktiskt väldigt trevligt. ”Nej men jag förstår bara inte varför man ska äta så mycket, vi ska ju se en spännande film”. Men va? Jag får väl göra vadfan jag vill?? Idiot. Jag ställde mig upp, sa ingenting och satte mig på rad två. Jag ville inte sitta bredvid någon som kallat mig ”dom” som ”en av dom”. Jävla rasist mot ungdomar! Hoppas hon lärde sig nåt från filmen..
Sen sprang jag till jobbet och det var en lugn dag på jobbet. Nästa vecka ska jag på intervju för skiftledarrollen som jag hoppas att jag får. Snart är skolan slut och det kommer bli så jävla skönt! Ser fram emot mer frihet men jag ska hålla mig produktiv ändå och göra det jag velat göra när jag varit i skolan men inte kunnat. Jaja, det var min dag! Ledsen om det bara blev ett argt inlägg men jag kände mig ofrivilligt kränkt. Bara för att jag är vit man behöver det inte betyda att jag inte får äta popcorn på bio.

3 reaktion på “Kränkt! D:

  1. Jenny

    Upprörande. Hoppas dom skämdes sen. Alla får äta popcorn faktiskt. (Det enda man inte får göra på bio är att hångla till Schindlers list.. se Seinfeld säsong 5)

  2. Johanna

    1. Människor som talar om andra (så de hör :) borde inte få gå på bio. Bland annat.
    2. Lycka till med skiftledarjobbet. Väntar med spänning på vad som händer där!
    3. Du är rolig du!

Kommentarer inaktiverade.