Favoritdrinkar

Hej!

Ledsen för sent inlägg (igen), men här är mina favoritdrinkar:

Drink:

Föredrar nog någon syrlig drink av något slag men har inte druckit/testat så många i mitt liv, men ser fram emot att göra det!

Jag nöjer mig med simpla alkoholbaserade drycker, öl tex. Men en dålig öl är en dålig öl och det märks, en bra öl är en bra öl, så lite koll har jag. Hade varit skoj att ha ölprovning någon gång och verkligen bli bra på det.

Vin tycker jag jättemycket om, men det måste vara bra vin. Vitt har jag lite svårt för och rött är nästan alltid gott, vill bli riktigt duktig på att smaka vin med druvor och såntdär, men då måste man ta sig tiden och pengarna att vilja göra det också!

Vad gäller kaffe och te ska det gå att dricka utan nått i, dvs mjölk, grädde eller socker. Det gillar jag verkligen inte, och människor som har något av det är lite konstiga…

Jag har lite ångest just nu för att lämna in min sista uppgift till skolan :( men jag hoppas det går bra. Imorgon är det intervju men det tänker jag inte alls på. Ska bara gå dit och vara mig själv, för det var så jag fick nuvarande jobbet. hahah!

Du kan även läsa Johanna, AC och Jennys favoritdrinkar!

En reaktion på “Favoritdrinkar

  1. Pingback: Favoritdrinkar | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.