30 påsar chips.

Hej!

Igår var det gala på Rigoletto för Mandela- vägen till frihet. Den verkar bra och den vill jag se! Det var massa kändisar där, så som Carola som kom fett sent, Linda Isacsson var dum och Sven Wollter och Börje Ahlstedt är tjocka och gamla. Björn Ranelid var där lite innan Lars Lejonborg och Lars Ohly också och det var skoj att se dom gamla rävarna. Sen var det massa andra också, typ viktiga ambassadörer och politiker.

Det var en ganska lugn dag och sen så var filmen slut. Deras ”goodie-bags” bestod av chips och cola men det var otroligt många som hade lämnat kvar båda efter sig, antagligen för att chipspåsarna är omöjliga att öppna men kanske för att dom bara inte gillade chips (vilket så klart är vansinne). Så jag fick med mig en sopsäck med 30 påsar chips som ligger på golvet bredvid mig som ni kan kolla på min instagram ;) flameboy1992 heter jag där.

Skakade även hand med Stefan Löfven som jag inte hade en aning om att det var han. Vi fick fråga Hasse, vår maskinist vem det var och han sa att det var Sveriges nästa stadsminister och det hoppas jag att han blir för då kan jag säga, ”han har jag skakat hand med!”.

2 reaktion på “30 påsar chips.

Kommentarer inaktiverade.