Serier jag följer

Hej! Sitter på bussen från Liljeholmen och skriver. Jävla kaos det var där, långa köer på systemet och på Ica trots att alla kassor var öppna. Jag bet ihop och tänkte att det är svårt att sitta i kassa när det är löning på en fredag. Nåväl! Snart är jag hemma och då ska jag tillaga lite tofu för första gången. Det blir spännande!

Detta inlägg ska handla om serier jag följer. Hm. Jag har varit extremt dålig på att följa serier på senaste tiden. Såklart tittar jag lite slött på något innan jag ska gå och lägga mig, nu på sistone har det varit South Park som ät en stor favorit, annars är det Friends och That 70′s show som jag tittar på tillsammans med Stella.
Serier jag liksom väntar på just nu är Parks and Recreation och så har Girls börjat igen som jag måste kolla ikapp.
Tittade mer på serier förut som jag slaviskt följde men sen fick jag ett liv. Höhö

Här kan du se vad Johanna, Jenny och Ann-Charlotte har skrivit!

En reaktion på “Serier jag följer

  1. Pingback: Tv-serier, I love you | Ingenting är omöjligt

Kommentarer inaktiverade.