Saker som irriterar mig och som gör mig glad.

Jag läste mammas blogg och insåg att det var väldigt mycket som vi båda stör oss på. Jag stör mig verkligen på människor i största allmänhet, i alla fall de som inte kan tänka själva och måste ha allt förklarat för sig. Trafikanter i kollektivtrafiken är aldrig roliga, de går långsamt och står i vägen helt omotiverat. Det känns som om att den världen är lite segare än min(?). Jag går väldigt snabbt och bestämt, ogillar verkligen transportsträckor så vill bara komma ifrån dom så fort jag kan genom att gå snabbt. Är jag med en vän och pratar går jag inte snabbt dårå, men jag står inte i vägen och går i snigelfart som alla andra onekligen brukar göra.

Nåväl, till saker som gör mig glad! :)

Jag blir glad när människor pratar med en och ger en uppmärksamhet, men på rätt sätt, ibland har jag svårt att ta till mig kritik, men ibland blir jag jätteglad. Blir glad av behagligt väder, god mat, snälla djur och barn, trevliga vuxna som inte lägger sig i allt för mycket om ”vad du ska göra med ditt liv”. Älskar friheten att kunna göra vad man vill egentligen mest av allt!

Läs även Johanna, Jenny och ACs blogginlägg på samma tema!

2 reaktion på “Saker som irriterar mig och som gör mig glad.

  1. Pingback: Saker som irriterar mig och saker som gör mig glad | En blogg om allt möjligt

  2. Pingback: Saker som gör mig irriterad och saker som gör mig glad | Ingenting är omöjligt

Kommentarer inaktiverade.