Den dagliga vardagen

Det hände ingenting i datorskärmen så jag bestämmer mig för att skriva ett litet inlägg då jag har tid över! :-)

Just nu så rullar livet bara på för min del. Det händer inte så mycket men det tycker jag är ganska skönt. Tillslut kommer jag att komma till den punkten att jag inte får nog av att inte föra någonting så då kommer jag väl komma på något att göra. Tänker väldigt mycket på min och Stellas Berlinresa som vi har köpt! Det bär av dagen efter min födelsedag och vi är där i två veckor, den 25/2-12/3 alltså. Det kommer bli väldigt skojigt! Vi ska träffa hennes (och mina) kompisar som bor där. Känner att det får bli min vallfärd till Mekka för just nu känner jag mig väldigt oinspirerad med vad man kan göra här i livet så jag hoppas det blir givande.

Fram tills dess jobbar jag ganska mycket och det är skönt att kunna göra det. Lite tråkigt att jobbtiderna ligger så jäkla dumt att jag liksom känner att jag måste vara hemma fram tills dess att jag börjar kvart i fem och sen bara komma hem för det finns inget att göra på natten på vardagar :-/

Jag såg en film igår och en idag på morgonen och det är det jag gjorde förut i livet när jag hade för mycket tid på händerna. Så det är tillbaka till det beteendet igen… Det är ganska givande men jag har liksom inte samma intresse för film längre som jag hade förut. Vet inte vad jag har för intressen längre. Jag gillar musik och konst och så men har inte riktigt nån koll på vad det är som intresserar mig. Tror den här resan blir verkligt givande! Vi kommer vara borta så länge också så det är ju en längre tid att ta in hela staden, ser fram emot det!

Jaja..

En reaktion på “Den dagliga vardagen

Kommentarer inaktiverade.