Modespaning

Detta inlägg kommer lite senare men det beror på att jag firade alla hjärtans dag igår i princip hela dagen så jag hann inte.
Mode är något som är långt ifrån mig men ändå väldigt nära. Skulle nog beskriva min stil som basic tyvärr men är intresserad av det mesta modet som finns. Mode idag tycker jag är helt okej, men som alla stilar så kommer man kolla tillbaka på det och skratta. Tror man kommer skratta åt frisyrer som är fint mode nu men som bara blivit extremt och fult. Jag pratar om när killar har rakat hår på sidorna och mycket hår längst upp på huvet, det är en fin klassisk frisyr. Men så finns det den extrema varianten som är helt rakat med hyvel på sidorna men snaggat högst upp, inte fint!!
Hipsterstilen ska bli kul att se var den tar vägen, tänker mig att det kommer bli som hippies som bara är gamla och rätt patetiska pga sin livsstil så det ska bli kul att se hur mer den kommer utvecklas, i fel riktning med största sannolikhet.

2 reaktion på “Modespaning

  1. Pingback: Modespaning | Ingenting är omöjligt

  2. Pingback: En modespaning | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.