I mitt poskegg.

Nu närmar sig påsken och det ska bli trevligt att få en välförtjänad semester!

I mitt bästa påskägg vill jag ha en blandning av olika sorter, variationen av många olika sorter tycker jag bäst om medan jag vet att min storebror gillar mycket av lite. Ibland kan blandningen med små förpackningar och leksaker vara kul också så det inte bara blir ett ägg med dragéägg som är det sämsta Gud skapat med högtiden.

Jag gillar vingummibaserat godis, exempelvis stora colaflaskor, de har bra konsistens. Surt godis är också gott och lakrits. Ogillar geleråttor och liknande och choklad som man köper i lösvikt känns inte som kvalitativ choklad vilket jag tycker choklad ska vara. Gillar choklad som har sockeröverdrag som m&m’s eftersom att det också har nötter i sig!

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Godis som godis som jag inte äter så mycket mer av nu, men det är gott i små mängder.

Glad posk!

En reaktion på “I mitt poskegg.

  1. Pingback: Kära påskharen – ge mig bästa påskägget | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.